Palota Röplabda Sport Club


Magunkról

Szalayné Sebők Éva
A ház építését is az alapoknál kell kezdeni. Mi úgy gondoljuk, hogy elsősorban önerőből, azaz a saját utánpótlásunkból kell olyan csapatot alakítani, amelyik képes lehet a nagy tervek megvalósítására.Egyesületünket 1994 ben alapítottuk.Alapítóink:

  1. - a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola Általános Iskola és Óvoda,
  2. - a XV. kerületi Önkormányzat és
  3. - Szalay Béláné Sebők Éva az évszázad röplabdázója.


A PALOTA RÖPLABDA SC tizenöt éve a XV. kerület gyermek, ifjúsági és tömegsport életének bázisa. "A klub csapatai példaként állíthatók az ország bármely szakosztálya elé", amelyről a Magyar Röplabda Szövetség internetes honlapján olvashatunk.

Egyesületünk létszáma az elmúlt 15 esztendő alatt évről évre növekedett (a kezdeti 30 fő mára 260 főre nőtt) és szerencsére egyre többen jelentkeznek a legfiatalabb korosztályok is.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy minnél több fiatalt mozgósítsunk a sportra és szerettessük meg velük a röplabdát, a rendszeres mozgást, a versenyzést.

E szisztematikus építő munka eredménye természetesen az is, hogy egyre több lehetőségünk van a TV-s megjelenésen, az internetes jelenléten és a közvetlen kapcsolatokon túl, a sajtóban történő promócióra is.Céljaink elérése érdekében 2007/2008 évben

  1. - több csapattal indultunk a nemzeti korosztályos bajnokságokban,
  2. - felnőtt csapatunk az NB II 2008 évi bajnoka lett és így felkerült az NB-I.-be ,
  3. - résztvettünk a diákolimpián és
  4. - nyári sporttáborokat szerveztünk a sportág népszerűsítésére.

Tekintettel arra, hogy a Nemzeti Bajnokság első osztályában (NB I.) történő részvétel már a nevezési díjak tekintetében is nagyságrendekkel haladja meg az NB II. költségigényét, folyamatosan bővítjük azon partnereink körét, akik elhivatottságot éreznek a gyermek és ifjúsági sport minőségi fejlesztéséhez és velünk együtt hisznek abban, hogy szorgalmas fiataljaink egyre jobb eredményei nemcsak egyesületünk hírnevének növeléséhez, de támogatóink üzleti sikereihez is nagymértékben hozzájárulhatnak.


Tisztelt jövőbeli Partnerünk !Szeretnénk Önöknek felajánlani a Palota Röplabda Sport Club alábbi marketing lehetőségeit:  1. - reklámozási lehetőséget kínálunk a játékosok mezein (az Önök nevének és logójának viselésével),
  2. - a hazai mérkőzéseken a tornateremben a bajnokság teljes időtartamára nagyméretű molinókat helyezünk el,
  3. - reklámozási lehetőséget kínálunk az egyesület honlapján.