Palota Röplabda Sport Club


Utánpótlás hirek

U21-es csapatunk Békéscsabán

2020. február 24. hétfő

Február 23-án vasárnap este U21-es csapatunk Békéscsabára utazott, ahol lejátszották az alapszakasz utolsó mérkőzését a csoport első helyén álló BRSE ellen.
Az első szettben mutatott teljesítménye a Palotás lányoknak bizakodást ad a jövőre tekintve. Óriási energiával indultak meg a lányok, mind a nyitásokat, mind az ütéseket figyelembe véve.

Bővebben..

Beszámoló Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály Elődöntő 1. tornáról

2020. február 24. hétfő

Hogy is fogalmazhatnék röviden: Hogyan intézzünk szanatóriumi beutalót az edzőnek, avagy a Palota serdülő filharmonikusok most nem mindenki nótáját, hanem idejét húzták el…
És akkor kicsit hosszabban:
A lányok sokat dolgoztak azért, hogy bekerüljenek az OSB II. osztály legjobb 12 csapata közé. Ahol már nincs könnyű ellenfél, az már az előző tornákon is látszott. Az estleges nagyobb tudást viszont érvényre kell juttatni, lévén hiába van meg esetleg, ha azt a pályán nem mutatjuk meg.

Bővebben..

Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 1. helyosztó torna

2020. február 10. hétfő

Csapatunk a Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 17-28 helyért szerepel a bajnokság második felében.
Ennek megfelelően egy érdekes edzői stratégiai elképzelés mentén került kijelölésre a csapat játékoskerete: Pihenőt kaptak a csapat húzóemberei. Ők eddig jelentős terhelést kaptak, az U19 bajnokság további részében nem fognak játszani. Így lehetőség adódott azon játékosok előtt, akik a korábbi meccseken csak kisebb szerepet kaptak.

Bővebben..

U15 női OGYB II. osztály harmadik forduló Szolnok

2020. január 28. kedd

A dr. Kotsis Attiláné U15 női OGYB II. osztály harmadik tornájára január 26-án vasárnap Szolnokon került sor.
U15-ös csapatunk nagyszerű teljesítménnyel, koncentrált játékkal, ügyes egyéni megoldásokkal, megnyerte a Szolnok városában megrendezett mai OGYB fordulót. Három mérkőzésből, három győzelmet sikerült behúzniuk a lányoknak. Régóta vártunk már egy ilyen szép teljesítményre és ma valahogy összeállt minden! Gratulálunk a lányoknak!

Bővebben..

Őryné Merő Nóra U13-as Országos Mini Bajnokság 3. forduló

2020. január 27. hétfő

Január 25-én szombaton, Tatán megrendezésre került az Őryné Merő Nóra U13-as Országos Mini Bajnokság 3. fordulója, ahol a Palota a mini csapatával ismét győzedelmeskedni tudott.
A csapat reggel 9:00-től este 18:00-ig teljes erejéből küzdött. Bár a Dág csapata ellen fizikai, a Veszprém csapata ellen pedig egy lelki hullámvölgyön mentünk át, végül sikerült a lányoknak talpra állniuk.
Nagyon büszkék vagyunk rájuk! 😍 Várjuk a következő fordulót!

Bővebben..

U17 OSB II. osztály Középszakasz II. torna

2020. január 21. Kedd

A Szalayné Sebők Éva U17-es OSB II. osztály középszakaszának második tornájára január 19-én vasárnap a Sződliget utcai csarnokban került sor.
Első mérkőzésünket az UTE B csapata ellen játszottuk, csakúgy, mint Egerben. A forgatókönyv is hasonló volt… Sajnos. Az első játszmában nagyon sokat hibázva szinte tálcán kínáltuk a szettgyőzelmet ellenfelünknek, akik éltek is a lehetőséggel.

Bővebben..

Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 3. torna

2019. december 24. Kedd

A Torma Ágnes U19-es OIB II. osztály harmadik tornájára december 22-én vasárnap Tiszaújvárosban került sor.
Sajnos nem sikerült. Mármint a legjobb a II. osztály legjobb 16 csapata közé kerülnünk. Pedig ezzel a céllal érkeztünk Tiszaújvárosba. A karácsonyi és elszánt hangulat megvolt sérülésekkel sújtott, tartalékos csapatunkban, azzal nem volt gond.

Bővebben..

Szalayné Sebők Éva U17 OSB II. osztály Középszakasz

2019. december 10. Kedd

Miután megnyertük az alapszakaszban a csoportunkat, túléltük a paksi kalandot és a friss téli szél elfújta a mocsárszagot, friss erővel és illattal, perwollal mosott mezekkel nekivágtunk az új kalandnak, az országos serdülő bajnokság középszakaszának leküzdésének. Hála az alapszakaszban elért eredményeknek, már biztosítottuk helyünket a II. osztály legjobb 12 csapata között.
Ellenfeleink voltak: UTE B, Szolnoki Sportiskola B, és az Eger.
A tornára december 08-án vasárnap, Egerben került sor.

Bővebben..

Országos Mini Bajnokság második forduló

2019. december 10. Kedd

Vasárnap, 12.08-án megrendezésre került az Őryné Merő Nóra leány országos mini bajnokság második fordulója a Sződliget utcában. Nagy volt az öröm, hogy végre kiállhattunk és először mérethettük meg magunkat, mint kezdő röplabdások.
Nyolc csapat versengett egymással. 9:00-kor kezdődött az első meccs. A lányok ügyesen vették az akadályokat, bár a Nyugat-Balatoni RSE-vel iszonyú szoros meccset játszottunk, de Jámbor Zsófi beszúrásaival, Hermann Panni okos ejtegetésével és a többiek stabil játékával csoportelsőként jutottunk tovább.

Bővebben..

Beszámoló az U19-es OIB tornáról

2019. november 11. Hétfő

Rövid beszámoló a Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály 2. tornáról Erdődi István edző tollából.
Ismerős csapatok ellen igyekeztünk felvenni a küzdelmet, hiszen októberben már összecsaptunk velük Egerben. Sajnos ugyanezen a napon U21-es bajnoki mérkőzésre is sor került Debrecenben, így a csapat egy része máshol szerepelt (Ezúton is gratulálok a Debrecenben elért 3:0 arányú győzelemhez, különösen a saját játékosaimra, Balog Esztire, Baranyai Esztire, Bogdán Katára és Tóth Gabira vagyok büszke 😊).


Bővebben..

U15-ös OGYB torna Eger

2019. november 11. Hétfő

November 03-án vasárnap, egy újabb fordulón mérkőztek meg a Gyerek korosztályos lányaink Eger városában. Az első mérkőzésünkön az egriek csapatával az EVSI "A"-val játszottuk a nyitómérkőzést. Álmosan kezdtük a mérkőzést és a kezdeti pontatlanságok, görcsössé tették a további próbálkozásainkat. Ebből adódóan 0:3 arányban vereséget szenvedtünk.


Bővebben..

Beszámoló az U17-es OSB tornáról

2019. október 24. Csütörtök

Erdődi István edző beszámolója a Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály 1. tornáról.
Hogy is fogalmazhatnék röviden: Útjára indult a serdülő filharmonikusok országos turnéja a szabadnapos tűzoltó karmester vezetésével, ugyanitt koporsószeg nagytételben olcsón eladó!

És akkor kicsit hosszabban:


Bővebben..

U15-ös OGYB torna Budapest

2019. október 15. Kedd

U15 korosztályos lányaik október 13-án vasárnap megvívták első mérkőzéseiket a hazai pályának számító XV. kerületi, Sződliget utcai tornacsarnokban.
Az UTE "C" csapata ellen játszottuk a nyitómérkőzést. Az első játszmában szépen alakultak az események, előnnyel fordultunk. A következő háromban viszont kiütköztek a hiányosságaink és 1:3 arányban vereséget szenvedtünk.


Bővebben..- 1 | 2 -