Palota Röplabda Sport Club

img

Felhasználási Feltételek

Ha Ön e weboldalt meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeket:

A weblapon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom a Palota Röplabda Sport Club szellemi tulajdona, így szerzői jogvédelem alá esik!

Fent nevezett szervezet fenntart minden jogot a lap másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

Előzetes írásos hozzájárulásuk nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A weboldal egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók) is csak írásos engedéllyel szabad újraközölni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Palota Röplabda Sport Club követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weblaptól csak a weblapra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés részleteiben is csak előzetes, írásbeli engedéllyel történhet.

A hírügynökségeknek a weboldalon felhasznált anyagai szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Palota Röplabda Sport Club pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A weblap részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. Weblapunknak joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni. Az ezeken a csatornákon felvitt különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti.