Palota Röplabda Sport Club

img
Újabb U13-as OMB forduló

2022. 03. 28. hétfő

Március 27-én vasárnap, az U13-as lányainkkal Gödöllőre utaztunk, újabb Mini fordulón való megmérettetésre.

Már a hajnali órákban jelezték ketten is, hogy betegség miatt sajnos nem tudnak velünk tartani versenyre, ezért a minimális alá csökkent a létszámunk, ami kapásból nulla pontot jelent, bármilyen szépen is szerepelnek a lányaink. Másodszor találtuk magunkat ebbe a szituációba, ami akár több pontot is jelentett volna a tabellán való pozíciónkat illetően, de sajnos ezek a dolgok elkerülhetetlenek voltak.

Azért ha már elutaztunk, lejátszottuk a mérkőzéseket és nem is akárhogyan.

A házigazda Gödöllő csapatával már az első két játszmában 2:0 arányban vezettünk, de a harmadik játszmában kiengedtek a lányok, ezért az utolsó játékrész elúszott.

A Dunakanyar csapata elleni küzdelem kissé feszültebb volt, de itt is 1:1 volt a második játszma utáni eredmény. Mivel tét nélküli mérkőzés volt, ezért edzői utasításra több olyan bizonytalan technikai elemet is próbalgattak a lányok amit még jelenleg is tanulunk, sajnos kevesebb pontossággal mint eredménnyel, de nagyon biztató megmozdulásokkal. Sajnos 2:1 re elveszítettük a mérkőzést, de ezen igazából már induláskor túltettük magunkat.

Természetesen mindenki hibázik, ahogyan az edzők is. Volt több pontatlan bejátszás, elkapkodott nyitás és még sorolhatnám, de ennek az ellenkezője is nagyobb arányban. Pazar felső nyitások, csodaszép bejátszások, nagyszerű tempójú feladások, megsemmisítő ütések, okos ejtések, hihetetlen mentések, egyszóval minden amiért dolgozunk. Szerencsére a lányok a játék öröméért művelik ezt a sportot és nagy boldogsággal utaztunk haza, mert remek nap volt ez a vasárnap, minden jelenlevő számára.

Köszönet a szülőknek is a támogatásukért és az odaadásukért.

Csak a Palota! ❤️

Eredményeink:

  • Gödöllő RC II - Palota RSC 1 : 2 ( : , : , : )
  • VSD - Palota RSC 2 : 1 ( : , : , : )