Palota Röplabda Sport Club

img
U17-es OSB torna Szegeden

2022. 04. 05. kedd

Április 3-án vasárnap, az U17-es lányaink Szegedre utaztak a soron következő OSB tornájukra. A remek hangulatunkat csak a fantasztikus áprilisi hóesés és a soha véget nem erő utazás tette próbára, de szerencsére a lányokat nem lehett kizökkenteni a eltökéltségükből.

Kissé álmosan kezdtünk bele a menetelésbe és nem minden alakult úgy, ahogyan arra számítottunk, de játszmáról-játszmára egyre eltökéltebben és összeszedettebben gyűjtögették a pontokat a lányok. Minden jatékelemben láthattunk pazar megoldásokat, és a nehéz helyzetekben is képesek voltak jó döntéseket hozni.

Beugró edzőként, köszönöm minden lánynak az élményt! Azoknak, akikkel régen együtt nevettünk és küzdöttünk, és azoknak is, akik jelenleg az U15-ös korosztályban fényesítik a Palota hírnevét. Jó volt újra együtt. Látni, hogy mindenki mennyit fejlődött, ahogy a kislányokból nagylányokká cseperedtek és amilyen egységet alkotnak, ahogy befogadják a fiatalabbakat, amennyire küzdöttek egymásért, segítik egymást, és ahogy ragyogott a szemük a győztes játszmák után.

Köszönöm Erdődi Istvánnak is a munkáját, amiért ilyen fejlődésen mennek keresztül a lányok! Mindenki kivette a részét a győzelmekből, és a fiatalabbak is remekül szálltak be a játékba. Az ilyen pillanatokért is éri meg edzősködni.

Csak a Palota! ❤️

Eredményeink:

  • Eötvös DSE - Palota RSC 0 : 3 ( 17:25, 24:26, 19:25 )
  • Kispest SE "B" - Palota RSC 1 : 2 ( 25:17, 21:25, 17:25 )
  • Szegedi RSE fehér - Palota RSC 0 : 3 ( 10:25, 22:25, 17:25 )