Palota Röplabda Sport Club

img
U15-ös OGYB helyosztó

2022. 05. 24. kedd

U15 -ös korosztályunk, május 21-én szombaton, az Országos Gyermek Bajnokság III. osztály 5. helyezéséért vívták az utolsó három meccsüket. Az első fordulóban, a csoportkör élén végeztünk, amely bizakodásra adott okott a visszavágókon, de éppen akkora nyomást is helyezett a lányokra.

Az első meccsünket a házigazda Máv Előre Akadémia "A" csapata ellen vívtuk(akiktől 2:1-re kikaptunk itthon), és sajnos érezhető volt a nyomás a lányokon. Görcsösen, kapkodva próbáltunk szabadulni a labdától, borzalmas nyitasfogadással és nyitással vegyítve. Az első játszmát el is veszítettük. Aztán kezdtek bemelegedni a lányok és lassan megkezdődött az önmagunkhoz való felzárkózás. Odaértek az ejtésekre, jöttek a nyitások, élesebbek voltak a pályán. 2:1 arányú győzelmet jelentett a pontosabb játék a lányainknak.

A következő két meccsünkön nem adtunk esélyt sem a Közgáz SC, sem a Széchenyi Győr "A" csapatának. Három nyert meccsel és a III. osztály nyugati csoport 5. helyezésével, fülig érő szájjal utaztunk haza Budapestre. Ahogy mindenkinek, nekünk is nagy akadályt jelentett a pandémia.

Nagyobb szerencsével akár a III. osztályos döntőig is juthattunk volna, de a másodosztályban is lett volna keresnivalónk.

Nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Rengeteget fejlődtek még ilyen hányattatott szezon során is, és mindent beleadtak a meccsekbe. Gratulálunk mindenkinek!

Csak a Palota! ❤️

Eredményeink:

  • Máv Előre Akadémia "A" - Palota RSC 1 : 2 ( 25:21, 19:25, 13:25 )
  • Palota RSC - Közgáz SC 3 : 0 ( 25:8, 25:8, 25:19 )
  • Palota RSC - Széchenyi Győr "A" 3 : 0 ( 25:17, 25:14, 25:18 )