Palota Röplabda Sport Club

img
U13-as OMB forduló

2022. 12. 21. szerda

December 17-én hazai fordulóban léptek pályára az U13-as lányaink.

Az első mérkőzésen a MAFC-NLG csapata ellen vívtunk hatalmas csatát. Az első játszmában fej-fej mellett haladtak a csapatok. A játékunk kissé kapkodó volt, és ez a nyitásainkat is jellemezte, de nem törtek össze lányok, harcoltak, ahogy bírtak. A küzdelmeink és egy kis szerencse is kellett ahhoz, hogy behúztuk a játszmát. A második játékrészben két olyan lány is pályára lépett, akinek ez volt az első versenye, ezért egy ismeretlen légkörben, kicsit megilletődve működött a csapatmunka. Amilyen döcögősen rajtoltak, annál jobban sikerült a végén a játék. Sajnos mire összeállt a fejekben a rendszer, addigra elhúzott az ellenfelünk és megnyerték a szettet. A harmadik játszmában már magabiztosabban haladtunk a győzelem felé. Jobban jöttek a nyitásaink, és már-már röplabdának nevezhető játék alakult ki. A végeredmény PRSC - MAFC-NLG 2:1 lett.

A második mérkőzésünket a KISTEXT csapata ellen vívtuk. Sajnos hiányos csapatként utaztak el hozzánk (4fő), ezért automatikusan 3:0 arányban nyertünk.

A sorainkat átszervezve léptek pályára a lányaink. Kísérleteztünk a felállásokkal, és szerencsére mindenki elkapta a fonalat az adott játszmában.

Rengeteget fejlődtek a lányok az elmúlt időszakban. Azok, akiknek ez volt az első versenye, remekül kapcsolódtak be a játékba. Szép nyitásokat, pontos bejátszásokat, pazar feladásokat, ötletes befejezéseket láthattunk a lányainktól! Most is volt legjobb játékos különdíj, melyet csapatunkból Nagy Nóra érdemelt ki a játékával.

Gratulálunk a csapatnak és Nórinak!

Eredmények:

  • Palota RSC - MAFC-NLG 2 : 1 ( 29:27, 16:25, 25:20 )
  • KISTEXT - Palota RSC 0 : 3 ( 0:25, 0:25, 0:25 )

  • Csak a Palota! ❤️