Palota Röplabda Sport Club

img
U13 Lányaink utolsó fordulója

2024. 05. 23. csütörtök

Május 18-án szombaton, a szezon utolsó fordulóján vettek részt az U13-as lányaink.

Első mérkőzésen a Sülysáp SE csapatával játszottunk, ahol már az első szettben magabiztos különbséget kialakítva fordultunk hamar a második játékrészre. A következő játszma sem sikerült rosszul, a lányok szépen gyűjtögették a pontokat, aminek eredményeképpen 2:0-ás vezetésre, a mérkőzés megnyerésére és a bajnoki tabellán a második hely megszerzéséhez juttatta a csapatot.

A harmadik játszmában sajnos nem működött a játék, csak néhány szép mozzanatunk, egyéni megoldásunk sikerült, ezért a végeredmény 2:1-re módosult.

Nagy volt a boldogság, de még szerettünk volna egy utolsó szép eredményt elérni a listavezető Tálent SE ellen.

A második mérkőzésünkön lehetőségünk volt erre, de hamar kiderült, hogy nem véletlenül veretlenek a debreceni lányok. A mezőnymunkánk szuper volt, de a nyitásaink és a nyitásfogadásunk sajnos elmaradt a szokásostól, és ez megbosszulta magát. Az első játszma elvesztése után, csorbult a harci kedv is a második szettre. A játszma felénél kezdtek magukra találni a lányok és egészen szoros második játszmát produkálva sajnos a itt is mi húztuk a rövidebbet, és ugyan szoros pontaránnyal de elvesztettük a mérkőzést.

A harmadik játszma már csak formalitás volt, ahol végre elmúlt a görcsösség, és szép nyitásokkal, ügyes támadásokkal, becsületből behúztuk azt, és ezzel 2:1-re szépítettünk.

A mai nap feladatát megoldottuk, nyernünk kellett egy mérkőzést, hogy megcsípjük a dobogó második fokát.

Véget ért ezzel egy újabb generációnk U13-as szereplése, akik egész évben rendületlenül dolgoztak az edzéseken. Rengeteget fejlődött mindenki az év eleji tudásához képest, élmény volt látni, ahogy ügyesednek lányok hétről-hétre. Szuper hangulatban telt el ez a szezon, óriási egyéniségek formálódtak belőlük. Sokszor a szem nem maradt szárazon a nevetéseinktől, reméljük ez továbbra is csak pozitív irányba fog fejlődni. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és köszönünk mindent amit beletettek ebbe a nagyszerű szezonba.

Köszönjük a szülőknek is az odaadását, akik rendszeresen szurkoltak és segítették a csapatot és az egyesületet!

Eredmények:

  • Palota RSC - Sülysápi SE 2 : 1 ( 25:7, 25:18, 17:25 )
  • Tálent SE U13 - Palota RSC 2 : 1 ( 25:23, 25:21, 21:25 )

  • Csak a Palota! ❤️